www.interno.net.pl to jest jego strona, jeśli chodzi o tego dostawcę to mój kuzyn ma od niego i sobie chwali, w nocy podobno prędkość 2 razy wyższa.
Don Hanzo
Wysłany: 2011-06-08, 17:59
świetny temat ja mam z interkarze, ale wkurzają mnie, oszukują ludzi, maja burdel u siebie i są niekompetętni . przy najbliższych planach planuje przejść do www.interno.net.pl , Podobno są spoko . A w Interkarze płace 130zł za 4MB i zamula mi net często
A ja się właśnie dowiedziałem, że sąsiad ma u siebie neostradę. Także myślę, że będę kombinował , żeby to podłączyć u siebie. Nie ma to jak stałe łącze z kabla a nie z powietrza
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Jak już brać internet przez linie telefoniczną to tylko Netia, TP ze swoja neostrada mogą się schować, na umowie masz przypuśćmy 6 mb/s a w rzeczywistości 512kb/s
A jaką prędkość wybierasz? Ja niestety jestem zmuszony pozostać w Virtuallu, z Interno sygnał by do mnie nie dochodził ze względu na drzewa które rosną w Pucku na Wejherowskiej i u mnie na wiosce, z Multi-IP też brać nie będę, bo bratowa chciała od nich sobie wziąć internet ale jak serwisant przyjechał i powiedział że sama antena kosztuje ok. 300zł bo nie wypożyczają na czas trwania umowy tylko trzeba kupić ją na własność to zrezygnowała, a wtedy jeszcze trzeba kupić router, kabel, wtyczki itp. to by wyszło coś ok 45zł pewnie, dlatego ja zostaje na razie w Virtuallu, umowa mi się skończyła 20 sierpnia i jeszcze do nich nie dzwoniłem że chcę ja przedłużyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum