Tych wafelków to nie pamiętam.
Ale pamiętam moją pierwszą "konsolę" - Pegasus czy jakoś tak to się pisało:) Do kompletu miałem pistolet do strzelania w kaczki
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Ja też. Były jeszcze takie wafelki z naklejkami ze zwierzętami
Te wafelki nazywały się bodajże Kukuruku czy się mylę ? Na Youtube są filmiki można sprawdzić
adi napisał/a:
Tych wafelków to nie pamiętam.
Ale pamiętam moją pierwszą "konsolę" - Pegasus czy jakoś tak to się pisało:) Do kompletu miałem pistolet do strzelania w kaczki
Pierwszą konsolą było u mnie Atari potem Pegasus poten długo długo nic aż dostałem kompa heh
Gdybym miał kasę to chętnie bym sobie kupił Playstation 3 teraz. Ta konsola plus internet równa się milion godz przed TV
A ja nadal mam SPRAWNE ! Atari 65 XE ( 65 kb pamięci z magnetofonem na kasety z programami, szok ) i Amiga 500 z rozszerzeniem do - uwaga, 1 Mb :shock: A teraz w telefonie komórkowym mam 200 Mega wewnętrznej i 4 Giga w kieszeni
No technika poszła strasznie do przodu. Mój IBM sam załatwiłem, grzebałem w środku i śrubokrętem pojechałem po płycie i przestała działać, Pegasus też nie działa, jakiś wadliwy kartridż mieliśmy i uszkodziliśmy nim moją "maszynę" i kolegi. Ale pistolet jest ok hehe
Ale w Contrę to się grało
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Hehehe to wszystko było za czasów PRLu heee
Pamiętam jak byłem małym dzieckiem jak wujek do nas przyjechał Syreną 105 L. I moim marzeniem było zawsze:
- żeby rodzice mieli auto
- a gdy dorosne mieć swoje auto
- i prawko
Kilka lat musiało to potrwać żeby to się stało
Teraz to na podwórku aż 4 auta stoja.Może szału nie ma bo roczniki '88-94 VW i Audi ale zawsze cos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum