Wysłany: 2009-02-04, 01:19 Wspomnienia z dzieciństwa
Temat „Ferie zimowe” na forum podrzucił mi pomysł na ten temat.
Jakie było wasze dzieciństwo?? Jakie zabawy pamiętacie??
Komputerów tak za bardzo nie było wtedy, nie mówiąc już o internecie.
Każdy spędzał czas na łonie natury z kolegami z podwórka, a nie w wirtualnym świecie gier komputerowych.
konto usunięte [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-04, 01:21
Więc tak.
Zimą pamiętam duuuużżżżooo śniegu, bałwan, iglo, sanki, narty, wojny na śnieżki, zazwyczaj chłopaki na dziewczyny hehe.
Ja to pamiętam "lisią górę" w Połczynie, tam to dopiero była jazda na sankach... i trzeba było uważać żeby w słup nie wjechać iglo raz kiedyś tam próbowaliśmy zrobić... a tak to często był kulig...ahh te wspomnienia..
Więc ciekawe jak teraz dzieciakom czas leci, czy tak jak nam czy inaczej.
Ja pamiętam, że naprawdę czas był na wszystko ludzie tak szybko nie żyli. W gości się jechało niezapowiedzianie, a nie tak jak teraz trzeba się umawiać
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Kieyś to się brało byle patyk i się miało AWM-kę i headshoota strzelić nie było problemu. To był dopiero ląkowy Counter Albo polny, a potem się przed gospodarzem zwiewało
_________________ Nim ocenisz społeczność, w której żyjesz, zauważ, że sam ją tworzysz.
Na pachty to rzadko chodziłem, bo sam miałem owoców w ogrodzie w bród. Co nie znaczy, że nie chodziłem wcale. Dalej chodzę (ale pan Korthals ma pyszne jabłka w sadzie...)
_________________ Nim ocenisz społeczność, w której żyjesz, zauważ, że sam ją tworzysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum