Kolega z Połczyna powiedział mi ostatnio , że jemu żadna siłownia nie jest potrzebna.Bo jemu wystarczy ze on ponosi dziennie kilka worków ze zbożem lub ziemniakami lub cos innego po pracuje na roli
Wysłany: 2009-10-11, 21:17
No ja na swojej budowie dzień w dzień pracuję, a i tak myślę, że siłownia by mi się przydała. Brzuszek jak jest tak był hehe.
Witam wszystkich . Szanowni forumowicze dawno sie nie logowałem z różnych powodów. Mam pytanie chciałbym korzystać z siłowni w OSP jakie są warunki? Jestem mieszkańcem naszej pięknej wsi. Tam gdzie mieszkam nazywa sie to chyba Wietnam Bis(żart).
Witaj kristo, kiedyś ktoś obiecał fotki z siłowni i informacje, ale jak widać nic z tych rzeczy
Wystarczy zobaczyć poprzednią stronę, są tam fotki i trochę informacji :shock:
kristo napisał/a:
Witam wszystkich . Szanowni forumowicze dawno sie nie logowałem z różnych powodów. Mam pytanie chciałbym korzystać z siłowni w OSP jakie są warunki? Jestem mieszkańcem naszej pięknej wsi. Tam gdzie mieszkam nazywa sie to chyba Wietnam Bis(żart).
Jeżeli jesteś zainteresowany a nikogo nie znasz z Połczyna, to najlepiej skontaktuj się z sołtysem. Zadzwoń, podejdź do niego do domu. Niech Ciebie oprowadzi(żeby było oficjalnie) a potem wyrób sobie klucz(powiedzmy pożycz na jeden dzień od sołtysa, i zrób kopie) i już możesz chodzić. Co do warunków to powiem tak, jak jest posprzątane to jest miło :mrgreen: a jak nie to warunki są spartańskie, ale też jest miło ; )
Sprzętu jest dużo, jest firmowy jak i samo roboczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum