Jocker_89, wątpię aby inna firma kładła w tych samych lokalizacjach swoje światłowody. Interkar stał się chyba monopolistą w temacie światłowodów w naszym regionie.
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Coś nie chce mi się w to wierzyć. Gdy robiłem wcześniej test w pracy, to jedynie raz mi wyszło 20 Mbs, a to tylko dlatego, że to max, co wyciąga serwer testowy TK Chopin
_________________ Nim ocenisz społeczność, w której żyjesz, zauważ, że sam ją tworzysz.
Teraz mam od nich internet radiowy, podpisywałem też jakieś dwa lata temu wstępną umowę na podłączenie światłowodu. Wtedy liczyłem, że to drożej wyjdzie niż radiówka. Nowego cennika nie widziałem jeszcze.
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Cennik się za bardzo nie zmienił. adi, jeśli wybrałeś pakiet 100/10 to dopilnuj, żeby dali Ci router, bo w nowej ofercie ten pakiet jest bez wifi, ale nas obowiązują warunki z dnia podpisania umowy.
_________________ Nim ocenisz społeczność, w której żyjesz, zauważ, że sam ją tworzysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum