Weronika Korthals (ur. 9 stycznia 1982 r. w Pucku) - polska piosenkarka.
Mieszkanka Kaszub. Laureatka Szansy na sukces (1999) w programie z repertuarem Violetty Villas. Od 2004 roku wokalistka zespołu HA-DWA-O!. Studentka Akademii Muzycznej w Gdańsku (specjalność - dyrygentura chóralna).
Witajcie Kochani Dużo dobrego i ciekawego się dzieje;) W najbliższą niedzielę będę towarzyszyć na scenie wokaliście Sławkowi Bieńkowi na Festiwalu Piosenki Rosyjskiej w Zielonej Górze, zapraszam do oglądania i...głosowania na Sławka;) 25 lipca o godz. 20:05 w TVP2;)
Tu możecie usłyszeć Sławka w jednej z jego piosenek (z moimi skromnymi chórkami;)---> http://www.youtube.com/wa...feature=related
W miniony poniedziałek TV Kaszuby przeprowadziła za mną wywiad- wybór miejsca do kręcenia zdjęć pozostawili mnie mówiąc żebym wybrała jakiś swój ulubiony zakątek...więc ja oczywiście wybrałam Połczyno;) No ba!
Jeśli dysponujecie wolnym czasem to zapraszam na www.weronika.net
Wielkie buziaki wysyłam!!!Weronika Korthals
Następnym razem jak będę wiedzieć coś szybciej to postarami się żeby szybciej pojawiła się taka informacja.
A co do imprez to w niedzielę jest WOŚP na którą zapraszamy do remizy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum