Na mapie z ul. Kasztanową jest kropka, która zaznacza Połczyno-Parcele, w tym miejscu mniej więcej znajduje się przystanek autobusowy. Jestem prawie pewna, że to Połczyno I.
To pewnie będzie ten przystanek o który tak pyta nasz Admin...
Ja nigdy na stopa nie jechałem, ale często na pieszo wędrowałem
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Don Hanzo
Wysłany: 2010-09-27, 18:40
na stopa i gapę jeździłem pól dzieciństwa , dalej czasami tak podróżuje , pamiętam jak kiedyś ze starzyna chciałem na gapę jechać , Kierowca zatrzymał się za wiochą za cmentarzem , zatrzymał się i sprawdził mnie , potem mi kazał wyjść :evil: a było 22.00 wracałem z buta ^^
na stopa i gapę jeździłem pól dzieciństwa , dalej czasami tak podróżuje , pamiętam jak kiedyś ze starzyna chciałem na gapę jechać , Kierowca zatrzymał się za wiochą za cmentarzem , zatrzymał się i sprawdził mnie , potem mi kazał wyjść :evil: a było 22.00 wracałem z buta ^^
mnie tez kiedys wywalił kierowca z autaobusu w dodatku z Gnieżdżewie :roll:
To ich praca > jest bilet jedziesz > nie ma , płacisz albo wysiadasz . Nie widzę w tym nic złego . Przyzwolenie na taką jazdę albo mogą mieć wszyscy albo nikt ... dla PKS zrozumiałe finansowo jest to , że wszyscy pasażerowie muszą posiadać bilet . Nie zmienia to faktu , że niektórzy kierowcy PKS są po prostu chamscy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum