Szkoda, że nie ma żadnych przystanków w środku wsi. Autobusy mogłyby wjeżdżać we wieś tak jak jest to zrobione np w Mechowie, ale tego to się chyba nie doczekamy
_________________ Ania
konto usunięte [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-03, 20:27
No właśnie widzę, że linia 669 to taka niedzielna-kościelna.
A co z przystankiem przy głównej drodze przy skręcie do Połczyna?
To chyba Celbowo tak??
przydał by sie jakis taki autobus co by jechal do Gdyni przez Połczyno....albo w srodku wsi przystanek a linie by mogly isc przez Celbowo to ta sama droga. niektorzy musza przejsc cala wies zeby dojsc do przystanku a juz nie wspomne o tych nowych wybudowaniach.. pozdrawiam
Zgadzam się z Tobą, jest potrzebny przystanek. Autobus mógłby wjeżdżać we wieś np. ul. Gdańską i wracać Szkolną.
konto usunięte [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-15, 00:37
Hej.
Czyli w Celbowie zatrzymuje się PKS z tego co znalazłem na na internecie, jedzie z Gdyni na Hel przez Jastrzębią Górę i Krokową. I fakt, że jak by przejechał przez Połczyno by było lepiej i wygodniej, bo z centrum Połczyna do głównej drogi jest kawałek. Myślę, że dało by się załatwić coś z PKS. Pewnie jakieś pismo, petycja z podpisami i działamy.
Na mapie z ul. Kasztanową jest kropka, która zaznacza Połczyno-Parcele, w tym miejscu mniej więcej znajduje się przystanek autobusowy. Jestem prawie pewna, że to Połczyno I.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum