Od jakiegoś czasu co chwilkę zmieniam auta "jak skarpetki" ale jakoś nie mogę trafić na to swoje wymarzone.
ostatnio jechałem kuzyna MERCEDESEM C KLASY W202 (1991-2001)
Więc powoli zastanawiam sie które kupić czy takie Merca czy np VW SHARAN a może jeszcze jakiś inny ?
Podajcie wasze auta maze i doradcie które kupić a jakie nie.
Ja ogólnie nie mam jakiegoś wymarzonego auta, ale mercedes jest dla mnie numer jeden. Może mieć 20 lat, a jedzie się nim nie raz lepiej niż nowym autem.
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Autem które byłoby w zasięgu moich możliwości(kredyt na kilka lat heh) chciałbym kupić nowe AUDI A6
A tak to nie mam konkretnej marki, ale gdybym miał dużo $ to pewnie Ferrari California, Lamborgini Gallardo czy też Audi R8. Pewnie znalazłoby się więcej modeli ale nie chce mi się nad tym już myśleć
Moim marzeniem było od zawsze BMW. Od pewnego czasu jestem posiadaczką 2 aut tego typu 730 i 740. Bardzo sie ciesze ze moje marzenia w końcu sie spełniły
ja zawsze marzyłam o citroenie 2cv , ale ceny teraz to jakiś kosmos, mąż mi obiecał , że jak urodzę syna to mi sprezentuje ale uuuuu.... na razie nic hehehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum