Wysłany: 2014-04-08, 19:37 Ogólnopolski konkurs na najlepszą wiejską stronę
Zgłosiłem Naszą stronę do II ogólnopolskiego konkursu na najlepszą wiejską stronę internetową SOŁECTW@ w sieci, szansa żadna żeby zabłysnąć, ale co mi tam
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Ostatnio zmieniony przez adi 2015-06-24, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Ruszył wyczekiwany plebiscyt na nagrodę publiczności. Jej celem jest wyłonienie administratora wiejskiej strony internetowej, która wykaże się największą sprawnością w kwestii mobilizacji swojej społeczności lokalnej oraz promocji zarządzanej przez siebie witryny.
Głosy będzie można oddawać przez 7 dni czyli do 26 czerwca 2014 do godziny 23:59.
No to aż 3 głosy dostała Nasza strona. Hurra jesteśmy bardzo popularni Jeden głos mój, jeden od jednego z użytkowników forum, ciekawe kto dał trzeci głos
_________________ Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato jesień albo zima
Wysłany: 2015-06-24, 22:08 III Ogólnopolski konkurs na najlepszą wiejską stronę interne
III Ogólnopolski konkurs na najlepszą wiejską stronę internetową
Tak jak rok temu, zgłosiłem Naszą Sołecką stronę do „Ogólnopolskiego konkursu na najlepszą wiejską stronę internetową „. W tym roku odbędzie się już III edycja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum